Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /web/fullhouse/gipszkarton-felujitas.hu/libraries/gantry/core/utilities/gantryregistry.class.php on line 326

Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /web/fullhouse/gipszkarton-felujitas.hu/libraries/gantry/core/utilities/gantryregistry.class.php on line 339
Alapoz贸
1095 Bp., Soroks谩ri 煤t 150.
Nyitva: H鈥揚 7.00鈥16.00,
Szo.: 7.00鈥13.00
|
Tel.: 06-1-347-0170
|
Fax: 06-30-610-8109
Kedves V谩s谩rl贸ink! Az 脰n枚k, valamint munkat谩rsaink 茅rdek茅ben a Duralbau Kft. mindent megtesz a biztons谩gos v谩s谩rl谩s 茅rdek茅ben.
Ez茅rt k茅zfert艖tlen铆t艖, pap铆rt枚rl艖 谩ll rendelkez茅s眉kre ingyenesen, k茅rj眉k haszn谩lj谩k! Maszk visel茅se k枚telez艖 az 茅p眉letben!!
N谩lunk is megvehetik ha valami茅rt nincs 脰n枚kn茅l. Tov谩bbra is szeretettl v谩runk mindenkit 眉zlet眉nkbe term茅keink sz茅les k铆n谩lat谩val.
Vigy谩zzunk Egym谩sra! DURALBAU KFT

Term茅keink 茅s azok 谩rai felt枚lt茅s aktualiz谩l谩s alatt...

A felt枚lt茅s ideje alatt sz铆ves t眉relm眉ket k茅rj眉k.

Aktu谩lis 谩rlist谩nkat itt tal谩lja

Aktu谩lis akci贸s aj谩nlatunkat itt tekintheti meg

脕raj谩nlat k茅r茅s茅t ezen az 疟rlapon teheti meg

K枚sz枚nj眉k 茅rdekl艖d茅s茅t, t眉relm茅t. Hamarosan b艖vebb term茅kk铆n谩lattal v谩rjuk meg煤jult weboldalunkon.

Alapoz贸

Betonfalra: Rikombi Kontakt 15 kg

Ytongra: Rikombi Grund 12 kg

Weboldalunk haszn谩lat谩r贸l

Term茅kkatal贸gusunk NEM web谩ruh谩zk茅nt m疟k枚dik. 脰sszev谩logathatja a kosar谩ba, amire sz眉ks茅ge van 鈥 茅p铆t茅shez vagy fel煤j铆t谩shoz 鈥, majd a kos谩r oldalon (a k眉ld茅s gombbal) elk眉ldheti sz谩munkra az 枚sszev谩logatott term茅kek list谩j谩t. Ellen艖rizz眉k a term茅kek rakt谩rk茅szlet茅t 茅s aj谩nlatot k茅sz铆t眉nk a kisz谩ll铆t谩s k枚lts茅g茅re, amennyiben kisz谩ll铆t谩st is k茅r. A kos谩r 疟rlap oldalon a megjegyz茅s mez艖ben k茅rhet el艖zetesen seg铆ts茅get szak茅rt艖inkt艖l, hogy p茅ld谩ul a kos谩rba rakott gipszkarton lap mennyis茅g茅hez mennyi gipszkarton profilra van sz眉ks茅g, de b谩rmilyen m谩s hasonl贸 k茅rd茅sben is sz铆vesen 谩llunk rendelkez茅s茅re. Minden esetben v谩rja meg jelentkez茅s眉nket, f艖leg abban az esetben, ha szem茅lyesen j枚nne el a term茅kek茅rt. B艖vebb t谩j茅koztat谩st a k枚vetkez艖 telefonsz谩mon kaphat: 06-1-347-0170. 脰r枚mmel v谩rjuk jelentkez茅s茅t.